Nacomi, olejek do demakijażu, cera sucha, 150 ml

PODOBNE PRODUKTY
INNI KUPOWALI RÓWNIEŻ
OPIS
Olejek do demakijażu do cery suchej marki Nacomi to produkt kosmetyczny, którego składniki aktywne to:
- olejek rycynowy – wspiera działania oczyszczające i lekko wysuszające skórę. W połączeniu z innymi olejami pomaga nawilżać,
- olej arganowy – wspomaga procesy przeciwzmarszczkowe i nawilżające oraz zmywanie wodoodpornego makijażu. Odpowiedni do pielęgnacji rzęs i skóry wokół oczu,
- olej z pestek winogron – pomaga eliminować sińce i opuchliznę pod oczami,
- olej inca inci – wspiera nawilżanie i regenerację skóry także tłustej i trądzikowej oraz pomaga napinać skórę wokół oczu,
- olej marula – wspomaga uelastycznianie, działania przeciwbakteryjne i antytrądzikowe,
- olej z rokitnika – wspiera regenerację i nawilżanie. Odpowiedni do skóry dojrzałej,
- olej jojoba – pomaga odżywiać. Odpowiedni do skóry wrażliwej.
Składniki aktywne wspomagają zmywanie makijażu bez pozostawiania resztek tuszu, nawilżanie, regenerację i napinanie, powrót mocnych, grubych i dłuższych rzęs. Wspierają działania oczyszczające i przeciwtrądzikowe, odżywianie i hamowanie powstawania zmarszczek, uelastycznianie skóry, eliminację sińców i zmniejszanie opuchlizny pod oczami.
PRZEZNACZENIE
Dla cery suchej i normalnej. Do zmywania makijażu, także wodoodpornego.
SPOSÓB UŻYCIA
Niewielką ilość olejku nałożyć na skórę twarzy i masować, także okolice oczu. Następnie zwilżyć ściereczkę bambusową, położyć na twarz, pozostawić na kilka sekund i zetrzeć nią makijaż.
UWAGI
Nie używać w przypadku nadwrażliwości na jakikolwiek składnik produktu.
Składniki/Ingredients
Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Sclerocarya Birrea (Marula) Seed Oil, Plukenetia Volubilis (Sacha Inchi) Seed Oil, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Fruit Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Parfum
Producent
NACOMI GROUP SP. Z O.OZiołowa 29
43-365 Wilkowice
michal.staszek@nacomi.pl