ZIELNIK DOZ BIO Burak, sok, 500 ml
 
            
                                
                        
        
    
            PRODUKTY Z SERII
PODOBNE PRODUKTY
INNI KUPOWALI RÓWNIEŻ
Opis
ZIELNIK DOZ BIO Burak, sok – zawiera 99,97% soku z buraków ćwikłowych z koncentratu oraz dodatek ekologicznego koncentratu soku z aceroli. Sok jest produktem naturalnym, dlatego kolor, zapach i smak poszczególnych partii mogą się nieznacznie różnić.
Skład
Sok z buraka BIO odtworzony z zagęszczonego soku 99,97% (Beta Vulgaris L.) w tym regulator kwasowości (kwas cytrynowy), ekologiczny koncentrat soku z aceroli (Malpighia glabra L.) 0,03% standaryzowany na zawartość witaminy C (kwas askorbinowy).
Ze względu na zwartość naturalnych składników – kolor, zapach i smak poszczególnych partii mogą się różnić. Występujący osad jest zjawiskiem naturalnym.
| Wartości odżywcze | W 100 ml soku | W 50 ml (sugerowanej porcji) | 
| Wartość energetyczna | 190 kJ/45 kcal | 83 kJ/20 kcal | 
| Tłuszcz, w tym: | 0 g | 0 g | 
| Kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g | 0 g | 
| Węglowodany, w tym: | 9,7 g | 4,9 g | 
| Cukry | 6,3 g | 3,2 g | 
| Białko | 1,3 g | 0,7 g | 
| Sól | 0,2 g | 0,1 g | 
Kraj pochodzenia: Niemcy.
Masa netto
500 ml
Zalecane dzienne spożycie
50 ml soku. Sok można rozcieńczyć wodą w dowolnej proporcji. Nie zalewać wrzątkiem. Przed spożyciem wstrząsnąć.
Ostrzeżenia dotyczące bezpieczeństwa
Przechowywać w suchym miejscu oraz chronić przed działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce w szczelnie zamkniętej butelce i spożyć w ciągu 14 dni.
Producent
DOZ S.A.Al. Jerozolimskie 134
02-352 Warszawa
sekretariat@doz.pl
 
                                                             
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                        