Diet-Food, Bio mąka migdałowa, 250 g

PODOBNE PRODUKTY
INNI KUPOWALI RÓWNIEŻ
Opis
Diet-Food, Bio mąka migdałowa – produkt pozyskiwany z certyfikowanych ekologicznie wysuszonych i sproszkowanych migdałów blanszowanych. Mąkę można używać jako składnik do wypieku ciast, pieczywa, naleśników jak również zagęszczacz do zup, sosów i deserów.
Kraj pochodzenia: Włochy
Skład
100% organiczna mąka migdałowa
Wartość odżywcza | 100 g |
Wartość energetyczna | 2544 kJ/619 kcal |
Tłuszcz, w tym: | 54 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 3,9 g |
Węglowodany, w tym: | 5,4 g |
Cukry | 4,8 g |
Białko | 22 g |
Sól | 0 g |
Produkt może zawierać soję, pszenicę oraz gluten.
Masa netto
250 g
Sposób użycia
Mąka może stanowić składnik do wypieku ciast, ciasteczek, pieczywa, naleśników i biszkoptów, zagęszczacz do zup i sosów, jogurtów, lodów, koktajli mlecznych lub owocowych, panierka lub posypka do potraw i deserów, dodatek do musli.
Przeciwwskazania i środki ostrożności
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po użyciu szczelnie zamknij opakowanie.
Producent
MIPAMA E.Z. Szafarz Sp.j.Rogatka 14 Z
62-860 Opatówek
sklep@diet-food.pl