Diet-Food, Bio Kruszone Ziarna Kakao, 200 g

Diet-Food

PRODUKTY Z SERII

PODOBNE PRODUKTY

INNI KUPOWALI RÓWNIEŻ

Opis

Diet-Food, Bio Kruszone Ziarna Kakao – surowe, nieprzetworzone nasiona kakaowca, wolne od cukru, idealne jako zdrowa przekąska, dodatek do smoothie, wypieków, deserów oraz dań wytrawnych. Dostarczają intensywnego smaku i cennych wartości odżywczych.

Kraj pochodzenia: Peru

Składniki

100% organiczne surowe kruszone ziarno kakaowca

Zawarte alergeny: może zawierać soję, orzechy oraz gluten.

Wartość odżywcza 100 g
Wartość energetyczna 2409 kJ/585 kcal
Tłuszcz, w tym: 52 g
Kwasy tłuszczowe nasycone 30 g
Węglowodany, w tym: 42 g
Cukry 3 g
Białko 12,4 g
Sól 0,15 g

Masa netto

200 g

Sposób użycia

Kruszone ziarna kakao można dodawać do mieszanek koktajli czy lodów. Rozdrobnione ziarno kakaowca stosuje się jako posypki babeczek, dodatek do ciastek i innych wypieków. Kruszone kakao można również kandyzować.

Przeciwwskazania i środki ostrożności

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po użyciu szczelnie zamknij opakowanie.

Producent

MIPAMA E.Z. Szafarz Sp.j.
Rogatka 14 Z
62-860 Opatówek
sklep@diet-food.pl