Incola, chrupaki naturalne bezglutenowe, 60 g
PODOBNE PRODUKTY
INNI KUPOWALI RÓWNIEŻ
Opis
Incola, chrupaki naturalne bezglutenowe – lekkie, kruche wafle z mąki kukurydzianej, idealne jako szybka przekąska lub baza do słodkich i wytrawnych dodatków. Produkt certyfikowany znakiem Przekreślonego Kłosa, symbolem bezpiecznej żywności bezglutenowej.
Składniki
Skrobia kukurydziana, mąka kukurydziana, margaryna organiczna (organiczny tłuszcz, organiczny olej słonecznikowy, woda, sól morska, emulgator (lecytyna słonecznikowa), regulator kwasowości (organiczny koncentrat z soku z cytryny), płatki ziemniaczane, sól.
Wartość odżywcza | na 100 g/ml |
Wartość energetyczna | 1761 kJ / 419 kcal |
Tłuszcz | 8,6 g |
- w tym kwasy nasycone | 3,4 g |
Węglowodany | 83,4 g |
- w tym cukry | 2,3 g |
Błonnik | 3,5 g |
Białko | 1,5 g |
Sól | 2,5 g |
Masa netto
60 g
Przeciwwskazania i środki ostrożności
Przechowywać w temperaturze pokojowej (15-25°C), w suchym miejscu. Chronić przed światłem i wilgocią. Nie spożywać, jeśli opakowanie było wcześniej otwierane lub uszkodzone. Nie może być stosowany jako jedyne źródło pożywienia.
Producent
GLUTEN FREE SOLUTIONS POLAND SP. Z O.O.Komorowicka 110
43-300 Bielsko-Biała
biuro@gfsp.pl
Importer
MERKURY S.A.Sejneńska 16
15-399 Białystok