Incola, chrupaki naturalne bezglutenowe, 60 g

PODOBNE PRODUKTY

INNI KUPOWALI RÓWNIEŻ

Opis

Incola, chrupaki naturalne bezglutenowe – lekkie, kruche wafle z mąki kukurydzianej, idealne jako szybka przekąska lub baza do słodkich i wytrawnych dodatków. Produkt certyfikowany znakiem Przekreślonego Kłosa, symbolem bezpiecznej żywności bezglutenowej.

Składniki

Skrobia kukurydziana, mąka kukurydziana, margaryna organiczna (organiczny tłuszcz, organiczny olej słonecznikowy, woda, sól morska, emulgator (lecytyna słonecznikowa), regulator kwasowości (organiczny koncentrat z soku z cytryny), płatki ziemniaczane, sól.

Wartość odżywcza na 100 g/ml
Wartość energetyczna 1761 kJ / 419 kcal
Tłuszcz 8,6 g
- w tym kwasy nasycone 3,4 g
Węglowodany 83,4 g
- w tym cukry 2,3 g
Błonnik 3,5 g
Białko 1,5 g
Sól 2,5 g

Masa netto

60 g

Przeciwwskazania i środki ostrożności

Przechowywać w temperaturze pokojowej (15-25°C), w suchym miejscu. Chronić przed światłem i wilgocią. Nie spożywać, jeśli opakowanie było wcześniej otwierane lub uszkodzone. Nie może być stosowany jako jedyne źródło pożywienia.

Producent

GLUTEN FREE SOLUTIONS POLAND SP. Z O.O.
Komorowicka 110
43-300 Bielsko-Biała
biuro@gfsp.pl

Importer

MERKURY S.A.
Sejneńska 16
15-399 Białystok