Bartolini, Makaron żytni gniazda BIO, 250 g
PODOBNE PRODUKTY
INNI KUPOWALI RÓWNIEŻ
Opis
Bartolini, Makaron żytni gniazda BIO – pełnoziarnisty makaron powstał z mąki żytniej razowej typ 2000, mielonej na tradycyjnych kamiennych żarnach i pochodzącej z certyfikowanych upraw ekologicznych. Sprawdzi się jako alternatywa dla klasycznego makaronu.
Składniki
Mąka żytnia razowa typ 2000 (z upraw ekologicznych mielona na kamiennych żarnach).
Zawarte alergeny: gluten
Wartości odżywcze | w 100 g |
Wartość energetyczna | 337 kcal / 1420 kJ |
Tłuszcz | 1,3 g |
– w tym kwasy nasycone | 0,3 g |
Węglowodany | 63 g |
– w tym cukry | 6,8 g |
Białko | 9,1 g |
Sól | 0,01 g |
Błonnik | 16 g |
Masa netto
250 g
Przeciwwskazania i środki ostrożności
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od działania promieni słonecznych.
Producent
BARTOLINI P.P.H. TABIT SP. Z O.O.Boryszewska 8
05-462 Wiązowna
biuro@bartolini.com.pl
Importer
MERKURY S.A.Sejneńska 16
15-399 Białystok