Celiko, mieszanka mąk uniwersalna bezglutenowa, 200 g
PODOBNE PRODUKTY
INNI KUPOWALI RÓWNIEŻ
Opis
Celiko, mieszanka mąk uniwersalna bezglutenowa – sprawdzi się jako baza do przygotowania różnorodnych dań, takich jak pierogi, naleśniki, kluski czy ciasto parzone. Prosty skład, mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana i sól, sprawia, że mieszanka jest idealna dla osób na diecie bezglutenowej i wegańskiej. Produkt certyfikowany znakiem Przekreślonego Kłosa, symbolem bezpiecznej żywności bezglutenowej.
Składniki
Mąka ryżowa, skrobia ziemiaczana, sól
Wartość odżywcza | na 100 g |
Wartość energetyczna | 1508 kJ / 360 kcal |
Tłuszcz | 0,6 g |
- w tym kwasy nasycone | 0,3 g |
Węglowodany | 82 g |
- w tym cukry | 0 g |
Białko | 5,4 g |
Sól | 1,21 g |
Masa netto
200 g
Przeciwwskazania i środki ostrożności
Przechowywać w temperaturze pokojowej (15-25°C), w suchym miejscu. Chronić przed światłem i wilgocią. Nie spożywać, jeśli opakowanie było wcześniej otwierane lub uszkodzone. Nie może być stosowany jako jedyne źródło pożywienia.
Producent
CELIKO S.A.św. Antoniego 71
61-359 Poznań
celiko@celiko.com.pl
Importer
MERKURY S.A.Sejneńska 16
15-399 Białystok