Naura, pieczywko a’la maca bezglutenowe o smaku cebuli i czosnku, 25 g
PODOBNE PRODUKTY
INNI KUPOWALI RÓWNIEŻ
Opis
Naura, pieczywko a’la maca bezglutenowe o smaku cebuli i czosnku – przekąska o delikatnie przyprawionym smaku, wzbogacona cebulą i czosnkiem w proszku. Chrupiąca struktura i prosty skład sprawiają, że świetnie sprawdza się jako dodatek do past, zup czy sałatek. Produkt certyfikowany znakiem Przekreślonego Kłosa, symbolem bezpiecznej żywności bezglutenowej.
Składniki
Skrobia z tapioki, mąka kukurydziana, mąka ziemniaczana, skrobia kukurydziana, cebula w proszku, czosnek w proszku, cukier, sól.
Wartość odżywcza | na 100 g/ml |
Wartość energetyczna | 1650 kJ / 389 kcal |
Tłuszcz | 0,9 g |
- w tym kwasy nasycone | 0,2 g |
Węglowodany | 83 g |
- w tym cukry | 4,2 g |
Błonnik | 5,4 g |
Białko | 9,1 g |
Sól | 2,7 g |
Masa netto
25 g
Przeciwwskazania i środki ostrożności
Nie może być stosowany jako jedyne źródło pożywienia. Nie może być stosowany jak substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Przechowywać w temperaturze pokojowej (15-25°C), w suchym miejscu. Chronić przed światłem i wilgocią. Nie spożywać, jeśli opakowanie było wcześniej otwierane lub uszkodzone.
Producent
NAURASejneńska 16
15-399 Białystok
biuro@naura.pl
Importer
MERKURY S.A.Sejneńska 16
15-399 Białystok